LøbVandringNordic Walking

SPORT 100

SPORT 100
Mere info
”Med MEDICOVI-R40 har jeg skåret 3 minutter af min bedste tid på 10.000 meter” siger Nina Wolff
"Min restitutionstid er blevet væsentlig kortere, det gør ikke mere ondt i min hofte og jeg slider mindre på mine løbesko. Du skulle prøve hvor gode sålerne er at løbe med, det skal opleves. Det er en hel anden form for løb og efter helt nye principper. ”
Bedre balance Unikt hydraulisk 
støddæmpningssystem Kortere restitutionstid Vandbølgeteknologi giver en hel ny skånsom og varieret belastning af hæl, knæ, hofte og ryg

BalancecyklusenNår vi står og går, vil kroppen altid svaje. Jo større svaj jo då rligere balance. Jo hurtigere og tydeligere balancesystemet derfor kan informeres om kroppens svaj, jo hurtigere og bedre kan balancesystemet igennem muskelbevægelserne minimere kroppens svaj og hermed opretholde en god balance.


Hastigheden i balancesystemets nerveinformationer er ekstrem stor. I dag løber de hurtigste mænd 100 m på under 10 sekunder, d.v.s. at de løber 10 m på 1 sekund. Balancesystemet kan let arbejde i disse hastigheder og i hver af kroppens mange microbevægelser konstant holde balancen. Det er netop her, MEDICOVI-sålerne har deres store styrke, idet sålernes hydrauliske trykbølger dannes med ekstrem store hastigheder, således at de hydrauliske trykbølger konstant vil give en hurtigere, tydeligere og kraftigere forstærket sensorisk balanceøgende påvirkning af fodens følenerver.

Produkter

Løb


SPORT 100

SPORT 100

Den normale løbe- og vandresål