LøbVandringNordic Walking

SPORT 100

SPORT 100
Mere info
”Med MEDICOVI-R40 har jeg skåret 3 minutter af min bedste tid på 10.000 meter” siger Nina Wolff
"Min restitutionstid er blevet væsentlig kortere, det gør ikke mere ondt i min hofte og jeg slider mindre på mine løbesko. Du skulle prøve hvor gode sålerne er at løbe med, det skal opleves. Det er en hel anden form for løb og efter helt nye principper. ”
Bedre balance Unikt hydraulisk 
støddæmpningssystem Kortere restitutionstid Vandbølgeteknologi giver en hel ny skånsom og varieret belastning af hæl, knæ, hofte og ryg

Løb og balance

MEDICOVI-sålerne er udviklet med en hel ny unik teknologi hvor vandets hydraulisk trykbølger øger balancen ved at forstærke og stærkt øge hastigheden af de sensoriske informationer fra fodens følenerver til centralnervesystemet. Igennem denne forstærkede og hurtigere information kan balancesystemet hurtigere reagere på kroppens sidesvaj.

Jo mindre sidesvajet er, jo færre kræfter og hermed energi skal du bruge for at holde kroppens sidesvaj tæt på centerlinien i løberetningen, hvilket betyder, at du får mere energi til at øge hastigheden i løbet.

Kort restitutions tid

Erfaringer viser at MEDICOVI-R40 og MEDICOVI R45 p.g.a. den meget kraftige og varierede aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg giver en væsentlig hurtigere restitution.

Vandbølgeteknologi i MEDICOVI-sålerne åbner for et helt nyt unikt støddæmpningsprincip, der opstår som en kombination af sålerne eget indre støddæmpningssystem og en langt større udnyttelse af skoens fjederdæmpning. Samlet giver støddæmpningsprincip en langt bedre beskyttelse af bevægeapparatet, samtidig viser erfaringerne at sliddet i skoens indvendige hælområde bliver mindre. Hertil kommer, at du med MEDICOVI-sålerne automatisk udnytter fodens naturlige affjedringssystem mere optimalt, således at du undgår de ofte ensidige stærkt skadegivende og trættende belastninger af knæ, hofte og ryg. Samtidig beskytter og aflaster vandbølgeteknologiens hydrauliske trykbølger din fodsål efter et helt nyt princip. Hvilket samlet er årsagen til den kortere restitutions tid.

Produkter

Løb


SPORT 100

SPORT 100

Den normale løbe- og vandresål