Unikke fodboldssåler

SPORT 100

SPORT 100
Mere info
Unikke fodboldssåler
Få bedre balance i skuddet, driblingen og taklingenUnikt hydraulisk støddæmpningssystemVandbølgeteknologi giver en hel ny beskyttelse af knæ, lysken og ryg

Beskyttelse af hæl og akillessenen

Står man på tæerne og lader sig falder ned på hælen med MEDICOVI-H20 eller T40 i støvlerne, kan man mærke sålernes meget store støddæmpning og samtidig fornemme, hvorledes en del af vandet i sålerne bevæger sig under foden. Men det er meget sjældent, at det er stødbelastning af hælen, der er årsagen til hælsmerter for fodboldspillere.

 Den hyppigste årsag for hælsmerter er en overbelastning af fodens langsgående senesystem (Plantar fasciitis). Plantar fasciitis er en betændelsestilstand i det væv, der binder seneenderne til hælbenet og skyldes manglende fleksibilitet i senere. Årsagen er typisk den fiksering af foden som sker af støvlerne og eventuelle fodformede indlæg. Al fiksering reducerer senernes elasticitet. Har man armen i gips i 4 uger, har man samme problem.

Vandets hydrauliske trykbølger i MEDICOVI H20 og MEDICOVI T40 tvinger igennem en konstant vandbølgemassage konstant foden senere til langt større bevægelse, hvilket stærkt øger elasticiteten af fodens langsgående sener. Herved opnås både en forebyggelse og en stærk afhjælpende effekt hvis problemet er opstået.

De fleste smerter i akillessenen stammen også fra en manglende elasticitet af fodens langsgående senesystem. Fodens langsgående senesystem og akillessenen er i princippet i forlængelse af hinanden, således at en manglende elasticitet i fodens langsgående senesystem overbelaster akillessenen. MEDICOVI H20 og MEDICOVI T40 giver således både en forebyggelse og en stærk afhjælpende effekt hvis der er opstået akillessenen problemer.

Produkter

Unikke fodboldssåler

SPORT 100

SPORT 100

Den normale løbe- og vandresål