Unikke fodboldssåler

SPORT 100

SPORT 100
Mere info
Unikke fodboldssåler
Få bedre balance i skuddet, driblingen og taklingenUnikt hydraulisk støddæmpningssystemVandbølgeteknologi giver en hel ny beskyttelse af knæ, lysken og ryg

Fodbold og balance

Al personlig træning går du på at blive en bedre fodboldspiller, således at du igennem din præstation kan yde en bedre indsats. Du træner ved hele tiden at gentage de samme bevægelser, således at skuddet, driblingen eller taklingen i kampens hede "ligger på rygraden". Det at ens performances "ligge på rygrade" er et godt og et sandt billede.

Ved træningen opbygges en skabelon i din underbevidsthed, der beskriver, i hvilken rækkefølge, hastighed og med hvilken balance alle dine musklers mange microbevægelser skal forgå. Jo mere og nøjagtigere information der under træning lagres i skabelonen, jo bedre kan du gennemfører skuddet, driblingen eller taklingen.


Af den viste balancecyklus ses at dit ønske om en bestemt bevægelse en integreret del af balancesystemet. Vor reaktionstid er al for langsom til, at vi bevidst har styr over vores microbevægelser. Hastigheden i balancesystemets nerveinformationer er ekstrem stor. I dag løber de hurtigste mænd 100 m på under 10 sekunder, d.v.s. at de løber 10 m på 1 sekund.
Balancesystemet kan let arbejde i disse hastigheder og i hver af kroppens mange microbevægelser konstant holde balancen. Det er netop her MEDICOVI-sålerne har deres store styrke, idet sålernes hydrauliske vandtrykbølger dannes med ekstrem store hastigheder, hvorved trykbølger konstant giver et forstærket, tydeligere og hurtigere balanceøgende påvirkning af fodens følenerver. Herigennem vil de skabeloner i din underbevidsthed, der gemmer balancen for sparket, driblingen eller taklingen blive meget skarpere. Du kan således igennem træningen opnå en bedre performances med MEDICOVI-Sålerne.

Produkter

Unikke fodboldssåler

SPORT 100

SPORT 100

Den normale løbe- og vandresål