Smerter i forfodsballen  • Forfods-PLATFOD

Front

Front
Mere info

H20

H20
Mere info

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Unik ny ortopædi med omgående smertelindring

Vandbølgeterapiens bevægelser giver en omgående stor smertelindrende trykaflastningReducerer vedvarende tryk mod smertepunkter Øger stærkt blodomløbet i fodsålen

MEDICOVI-sålernes smertelindrende vandbølgeterapi

Har man MEDICOVI-såler i skoene kan man omgående mærke hvorledes vandbølgeterapien arbejder og giver en omgåede smertelindring. Vandbølgeterapiens hydrauliske trykbølger dannes konstant og masserer fodsålen, hvilket bevirker:

  • At tiden hvor den enkelte bærende celle mister energitilførslen bliver kort

  • At blodomløbet og hermed energitilførslen til de bærende celler forøges

  • At større dele af fodballen bliver tvunget til at deltage i bæringen af kropsvægten


I mange lande anvendes i stort omfang et ortopædiske indlæg efter mål, hvor man fikserer foden igennem en svagunderstøtning og en pelotte. Ved denne form for ortopædisk smerteaflastning søger man gennem en fiksering af foden at flytte en del af belastningen af fodballen tilbage til midt under foden.

MEDICOVI-sålernes smerteaflastning virker modsat, idet den sensoriske vandbølgeterapi stærkt øger bevægelsen af fodballen for herigennem både at reducere det vedvarende smertegivende tryk og for samtidig at øge blodomløbet til ballens bærende celler. Et nyt unikt ortopædisk princip, der bygger på den allernyeste ortopædiske teknologi.

Mange kvinder er p.g.a. smerte og ubehag nødt til at skifte sko flere gange om dagen. MEDICOVI-sålernes smertelindrende vandbølgeterapi svarer til at man skifter sko 1000 gange om dagen.

Produkter

Smerter i forfodsballen

Front

Front

MEDICOVI-Front er egnet for fodballeproblemer, som opstår i løbet af dagen, samt stående og gående arbejde, hvor der ikke kræves sikkerhedssko.

H20

H20

Standards for balanceøgning og beskyttelse af hæl, ankel, knæ, hofte, ryk og lysken samt akillessenen.

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.