Diabetes Gigt

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Ny unik ortopædisk fodsålsbeskyttende bevægelsesterapi med omgående smertelindring

Forebygger belastningsskader af fodsålen   •  Minimerer de skadelige vedvarende tryk mod fodsålenØger blodomløbet i fodsål, fod og benOmgående smertelindring af forfoden gennem den konstante skånsomme vandbølgeterapiSmerteaflaster hæl, knæ, hofte og rygØger balancen gennem en stærk sensorisk 
påvirkning af fodens følenerver

Smertelindring af led og muskler for gigtpatienter

For gigtpatienter er fysisk aktivitet i forbindelse med trykaflastning den bedste forebyggende foranstaltning.

Der er to forskellige former for aktivering af led og muskler. Der er den direkte målrettede aktivering (motion), som f.eks. gymnastik, cykling, svømning o.s.v. Og der er den daglige ustrukturerede aktivering. Den aktivering af led og muskler, som man fortager igennem alle dagens forskellige gøremål.

Hensigten med den direkte målrettede aktivitet er at øge bevægeligheden i leddene og styrke musklerne omkring leddene, så musklerne støtter leddene bedre.

Man må imidlertid konstatere, at selvom der agiteres meget for ovennævnte gavnlige målrettede motion, er der en meget stor gruppe af gigtpatienter der dels af fysiske grunde og dels af almen menneskelig natur ikke deltager i ovennævnte målrettede motion.

Derfor er det meget vigtigt, at den daglige ustrukturerede aktivering af led og muskler udnyttes bedst muligt, da denne aktivering for den store gruppe udgør den absolut største og væsentligste aktivering af bevægeapparatet. Netop her er MEDICOVI-sålernes skånsomme vandbølgeterapi særdeles effektiv, idet den virker hele dagen og således både smerteaflaster og provokerer muskler og led til langt større aktivitet.

Komfort - Øget aktivitetsniveau

Komfort er en meget vigtig faktor, for har man smerter ved at gå, vil smerterne automatisk nedsætte aktivitetsniveauet. Igennem MEDICOVI-sålernes dynamiske trykaflastning og konstant sensoriske vandbølgeterapi opnås en meget stor komfort, der automatisk vil øge aktivitetsniveauet, hvilket både har en positiv effekt på blodomløbet, bevægeligheden i led og muskler og hermed på livskvaliteten.

Produkter

Diabetes, Gigt

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.