Diabetes Gigt

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Ny unik ortopædisk fodsålsbeskyttende bevægelsesterapi med omgående smertelindring

Forebygger belastningsskader af fodsålen   •  Minimerer de skadelige vedvarende tryk mod fodsålenØger blodomløbet i fodsål, fod og benOmgående smertelindring af forfoden gennem den konstante skånsomme vandbølgeterapiSmerteaflaster hæl, knæ, hofte og rygØger balancen gennem en stærk sensorisk 
påvirkning af fodens følenerver

Den sensoriske vandbølgeterapi

Hver gang kroppens tyngdepunkt ændres ganske lidt, dannes der i den vandfyldte trykbølgemassagesål en kæde af lynhurtige hydraulisk trykbølger. De hydrauliske trykbølger omdannes igennem den bløde EVA-sål til trykfordelende trykpudebølger, der som en skånsom men stærk vandbølgeterapi masserer fodsålen.

Igennem de trykfordelende trykpudebølger reduceres både de store tryk og den tid, hvor de store tryk belaster det enkelte hudområde. Det enkelte hudområde på fodsålen vil på denne måde blive belastet og aflastet langt hyppigere, således at blodforsyningen og hermed energiforsyningen til cellerne under belastning kun blokeres i korte perioder. Det er især langtidsbelastningen, d.v.s. trykket og den tid som trykket påvirker det enkelte hudområde, der er så skadegivende for diabetikerens fodsål.

Da vandbølgeterapiens skånsomme massage af fodsålen foregår med hele kroppens vægt hvilende på sålen, vil vandbølgeterapien stærkt øge den fysisk bevægelse af fodsålen. Denne fysiske bevægelse både øger blodomløbet i fodsålen og får samtidig cellerne til igennem enzymet AMPK at optage ekstra glukose (energi) uden brug af insulin. I gennem vandbølgeterapien opnås der således både en styrkelse af de bærende celler og en øget energitilførsel til fodsålens bærende hudlag, hvilket både beskytter og styrker fodsålen.
Samtidigt tvinger vandbølgeterapien mindre belastede områder af fodsålen til at deltage mere aktivt i at bære kropsvægten.

Produkter

Diabetes, Gigt

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.