Diabetes Gigt

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Ny unik ortopædisk fodsålsbeskyttende bevægelsesterapi med omgående smertelindring

Forebygger belastningsskader af fodsålen   •  Minimerer de skadelige vedvarende tryk mod fodsålenØger blodomløbet i fodsål, fod og benOmgående smertelindring af forfoden gennem den konstante skånsomme vandbølgeterapiSmerteaflaster hæl, knæ, hofte og rygØger balancen gennem en stærk sensorisk 
påvirkning af fodens følenerver

Beskyttelse af fodsålens hudlag

Ser man bort fra diabetikere med stærk neuropati i fodsålen, kan alle, der har MEDICOVI D40 eller MEDICOVI D45 i skoene, omgående mærke sålernes meget store smertelindrende trykaflastning. Samtidig kan man mærke, hvorledes trykbølgerne fra den sensoriske vandbølgeterapi konstant tvinger foden til aflastende bevægelser.

Kun de patenterede MEDICOVI-såler D40 og D45 har den unikke egenskab, at de igennem vandbølgeterapi samtidigt både kan reducere de maximale tryk og reducere den tid, som trykkene påvirker de enkelte hudområder på fodsålen, og øge blodomløbet i fodsålen.

Produkter

Diabetes, Gigt

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.