Aflastning af hæl, ankel,

knæ, hofte og ryg

Twin - Heels

Twin - Heels
Mere info

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

A40

A40
Mere info

MEDICOVI-sålernes unikke sensoriske vandbølgeterapi giver både en meget kraftig støddæmpning og som de eneste såler en efterfølgende smertelindrende dynamisk trykaflastning, der øger hælpudens naturlig dæmpning

Stor støddæmpning og en unik dynamisk smertelindrende trykaflastning af knæ, hofte og ryg Beskytte især knæ- og hofteled ved kroppens mange små drejninger Reducere smertegivende træthedsspændinger i ryggenØger blodomløbet i fødder og ben 

Sensorisk massage

Sensorisk massage eller vandbølgeterapi definerer vi som en aktivitetsform for foden, der er sammensat af følgende tre delelementer:

  • Konstant varieret trykfladeaflastning under fodsålen (Trykdiversifikation)
  • Stimulation til muskelaktivitet og bevægelse af foden
  • Øget bevidsthed om holdning og balance

MEDICOVI's sensoriske vandfyldte trykbølgemassagesål er udviklet i overensstemmelse med den medicinske viden, som forefindes på Laboratoriet for funktionel Anatomi og Biomekanik, Københavns Universitet, som sammen med Sanse-Motorisk Interaktion, Ålborg Universitet, har testet MEDICOVI-sålernes sensoriske vandbølgeterapis effekt.

Produkter

Aflastning af hæl, ankel, knæ, hofte og ryg

Twin - Heels

Twin - Heels

MEDICOVI-Twin-heels er den mest benyttede sål for hælspore, plantar fasciitis og aflastning af hæl, ankel, knæ, hofte og ryg.

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

A40

A40

Den sensoriske vandfyldte trykbølgemassagesål. Den mest anvendte arbejdssål.