BalancetræningMS – Multiple Sclerose
GenoptræningFaldproblemer

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Vandbølgeterapi

Selvhjælp for balancetræning Genvind tabt balance Forebyggelse af balancetab Effektiv balancetræning efter hjerneblødning Forebygger faldproblemer for ældre Reducerer nødvendigheden af dropfodsskinner Lindrer og fjerner smerter i fodsål og ryg Dokumenteret effekt

Balanceprobleme

MEDICOVI-sålerne B40 og B45 skal opfattes som tekniske virkende enheder ligesom briller. Det betyder, at sålernes unikke vandbølgeterapi altid omgående øger den sensoriske balanceøgende information til balancesystemet og det uanset hvilke balanceproblemer man har. I hvilken udstrækning balancesystemet herefter kan gøre brug af den øgede information, afhænger naturligvis af, hvad der er årsagen til balanceproblemet.

  • For MS-patienter er den balanceøgende effekt naturligvis afhængig af hvor meget sygdommen har angrebet nerverne i balancesystemet, men så længe fodsålens følenerver er aktive i relation til balancesystemet, vil sålerne give en positiv balanceøgende effekt.
  • For patienter der har nedsat balance efter et slagtilfælde, vil genoptræningen gå væsentligt hurtigere med MEDICOVI-B40 eller B45.
  • For ældre der har faldproblemer, vil sålerne give en større sikkerhed.


Undersøgelser har vist, at dropfodsskinner i flere tilfælde har kunnet erstattes med MEDICOVI B40.

Smerte

Balanceproblemerne opstår desværre ofte sammen med smerter i såvel fø
dder som i resten af bevægeapparatet. I sær MEDICOVI B45 giver ud over den balanceøgende effekt en meget stor smerteaflastning af både forfodsballen, hæl, knæ, hofte og ryg.

Produkter

Balancetræning

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.