BalancetræningMS – Multiple Sclerose
GenoptræningFaldproblemer

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

Vandbølgeterapi

Selvhjælp for balancetræning Genvind tabt balance Forebyggelse af balancetab Effektiv balancetræning efter hjerneblødning Forebygger faldproblemer for ældre Reducerer nødvendigheden af dropfodsskinner Lindrer og fjerner smerter i fodsål og ryg Dokumenteret effekt

Balancecyklusen


Når vi står og går, vil kroppen altid svaje. Jo større svaj jo då rligere balance. Jo hurtigere og tydeligere balancesystemet derfor kan informeres om kroppens svaj, jo hurtigere og bedre kan balancesystemet igennem muskelbevægelserne minimere kroppens svaj og hermed opretholde en god balance. Hastigheden i balancesystemets nerveinformationer er ekstrem stor. I dag løber de hurtigste mænd 100 m på under 10 sekunder, d.v.s. at de løber 10 m på 1 sekund. 


Balancesystemet kan let arbejde i disse hastigheder og i hver af kroppens mange microbevægelser konstant holde balancen. Det er netop her, MEDICOVI-sålerne har deres store styrke, idet sålernes hydrauliske trykbølger dannes med ekstrem store hastigheder, således at de hydrauliske trykbølger konstant vil give en hurtigere, tydeligere og kraftigere forstærket sensorisk balanceøgende påvirkning af fodens følenerver.

Produkter

Balancetræning

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.