Få et bedre svingStabiliser dit puT

Reducer din træthed i fødder og ben

G40

G40
Mere info

Den sensoriske vandfyldte golfsål MEDICOVI G40 kan løfte niveauet af din golf på en helt ny unik måde, som aldrig er set før.

 Udviklet i samarbejde med PGA træner Claus Valter


Den dynamiske balance i svinget og den statiske balance i puttet er af helt afgørende betydning for, hvor vellykket et sving eller et put bliver. Men hvordan vores balancesystem arbejder og hvilke ydre påvirkninger, der kan forbedre vores balance, er nok for de fleste golfere ukendt.


Det er her det nye og revolutionerende ligger, idet golfsålen G40 stærkt øger informationen til vores balancesystem af bevægelsesmønstrene i svinget og puttet.

Balancen

 Vi har alle sammen set, hvordan et lille barn lærer at gå. For at holde balancen skal barnet lære at koordinere informationerne fra fodsålernes nervesystemer med balancesystemet. Barnets gentagne forsøg bevirker, at der opbygges en større og større information om gangbevægelsen i barnets underbevidsthed. Til sidst er informationen så stor, at barnet både går og løber uden overhovedet at tænke på balancen. Balancekoordinationen ligger sikkert gemt i underbevidstheden.

Øvelse gør mester

Når vi på driveingsrangen indøver et nyt sving, søger vi på samme måde at få bevægelsesmønstret koordineret med balancesystemet. Gennem gentagne sving kan vi få en større og større del af svingbevægelsen gemt i underbevidstheden. Skal vi bruge et indøvet sving på banen, kan vi nu holde fokus på de aktuelle spilleforhold, svinget ligger i underbevidstheden og kommer pr. automatik.

Golfsålen G40's tydelige information til balancesystemet

Jo større information balancesystem får, jo bedre er balancesystemet og underbevidstheden i stand til at koordinere bevægelsesmønstret. Vandets varierende tryk i golfsålen G40 giver en lynhurtig påvirkning af fodsålen, således at balancesystemet får en langt større, hurtigere og tydeligere information om vore bevægelser.

Fodsålens balancenervesystem

Vores balancenervesystem i fodsålerne reagerer igennem trykændringer. Er der ingen ændring af trykket mod nervecellen, kommer der næsten ingen information til bevægelsessystemet.

Lige i det øjeblik hvor vi lægger hånden på en bordplade, kan vi tydeligt føle bordet. Men ligger hånden der blot et kort øjeblik, er følingen med bordet stærkt svækket. Løfter vi hånden en ganske lille smule op og ned, får vi en langt større føling med bordpladen.

Det er netop på denne måde, vandets konstante varierende tryk i golfsålen G40 påvirker fodsålens enkelte nerveceller. Denne sensoriske påvirkning af fodsålens nerveceller bevirker, at der kommer en konstant hurtig og tydelig information til balancesystemet, og det er det, der er årsagen til, at sålerne kan forbedre både den dynamiske og statiske balance for alle golfere.

Golfsålen G40's konstante information til balancesystemet

Før vi gennemfører et drive, et indspil eller et put, står vi stille og koncentrerer os. Har vi alm. golfsåler i skoene, vil vi i den tid, vi står stille, gradvis reducere informationen imellem fodsålerne og balancesystemet, idet fodsålernes nervesystem kun reagerer på trykændringer. Med golfsålen G40 i skoen vil vi igennem hele den tid, vi står stille og igennem hele svingfasen eller puttet, bibeholde et meget højt informationsniveau imellem fodsålens nervesystem og balancesystemet, hvilket øger både den dynamiske og statiske balance.

Produkter

Golf

G40

G40

MEDICOVI G40 er den almindelige aflastende diabetiker sål, som forbygger belastningsskader (sårdannelser) i fodsålens hudlag.