Få et bedre svingStabiliser dit puT

Reducer din træthed i fødder og ben

G40

G40
Mere info

Den sensoriske vandfyldte golfsål MEDICOVI G40 kan løfte niveauet af din golf på en helt ny unik måde, som aldrig er set før.

 Udviklet i samarbejde med PGA træner Claus Valter


Den dynamiske balance i svinget og den statiske balance i puttet er af helt afgørende betydning for, hvor vellykket et sving eller et put bliver. Men hvordan vores balancesystem arbejder og hvilke ydre påvirkninger, der kan forbedre vores balance, er nok for de fleste golfere ukendt.


Det er her det nye og revolutionerende ligger, idet golfsålen G40 stærkt øger informationen til vores balancesystem af bevægelsesmønstrene i svinget og puttet.

Reducer din træthed i fødder og ben

Det kommer bag på de fleste golfere, at vi på grund af de forskellige stands og naturlige ventetider i spillet står stille i ca. 70 % af den tid, vi bruger på de 18 huller. Man bliver væsentlig mere træt af at stå end at gå. Derfor er det især den tid, vi står stille, der medfører træthed i fødder og ben.

Denne træthed reducerer golfsålerne G40, idet det varierende hydrauliske tryk stærkt øger energitilførslen til både fødder og ben. Den mindre træthed øger koncentrationen om selve spillet.


Produkter

Golf

G40

G40

MEDICOVI G40 er den almindelige aflastende diabetiker sål, som forbygger belastningsskader (sårdannelser) i fodsålens hudlag.