Få et bedre svingStabiliser dit puT

Reducer din træthed i fødder og ben

G40

G40
Mere info

Den sensoriske vandfyldte golfsål MEDICOVI G40 kan løfte niveauet af din golf på en helt ny unik måde, som aldrig er set før.

 Udviklet i samarbejde med PGA træner Claus Valter


Den dynamiske balance i svinget og den statiske balance i puttet er af helt afgørende betydning for, hvor vellykket et sving eller et put bliver. Men hvordan vores balancesystem arbejder og hvilke ydre påvirkninger, der kan forbedre vores balance, er nok for de fleste golfere ukendt.


Det er her det nye og revolutionerende ligger, idet golfsålen G40 stærkt øger informationen til vores balancesystem af bevægelsesmønstrene i svinget og puttet.

Få et bedre sving

Golfsålen G40 giver i svinget en lynhurtig sensorisk påvirkning af fodsålens nervesystem, som øger informationen til underbevidstheden om balancen.

Med golfsålen G40 statistisk både kan opnå et længere drive og en større sikkerhed for fairway træf, ligesom man statistisk vil kunne komme tættere på flaget i indspillet.

  • Øg din dynamiske balance
  • Få et længere drive
  • Få mere kontrol over bolden

Produkter

Golf

G40

G40

MEDICOVI G40 er den almindelige aflastende diabetiker sål, som forbygger belastningsskader (sårdannelser) i fodsålens hudlag.