HælsporePlantar fasciitis
HælsMERTERAkillessene smerter

Twin - Heels

Twin - Heels
Mere info

T40

T40
Mere info

T45

Meget stor komfort
T45
Mere info

A40

A40
Mere info

Ny unik bevægelsesortopædi

Omgående og effektiv smertelindringStor smertereducerende støddæmpningog dynamisk trykaflastningØger elasticiteten af fodens sener

MEDICOVI-sålernes effektive vandbølgeterapi

Sålernes sensoriske vandbølgeterapi giver en meget kraftig støddæmpning. Efter at stødkræfterne er dæmpet, tvinger vandbølgeterapiens hydrauliske trykbølger hælpuden og fodens muskler og sener til en række små lodrette bevægelser. Bevægelserne øger stærkt hælpudens naturlige smerteaflastning, i tiden efter stødfase, ligesom bevægelserne forplanter sig op i fodens sener og muskler og giver en træningseffekt, der stærkt øger muskler og seners elasticitet. Den provokerede bevægelse øger samtidig stærkt blodomløbet, således at energitilførslen til hælområdet øges.


Vandbølgeterapiens træning af fodens muskler og sener med den dynamisk smertelindrende trykaflastning, er meget effektiv terapi for reduktion eller fjernelse af hælsmerter og helt unikt for MEDICOVI-sålerne.

Aflastning af akillessenen

Især mange idrætsudøvere har problemer eller smerter i akillessenens. Meget ofte stammer disse smerter fra manglende elasticitet i foden langsgående sener, svarende til problemet med plantar fasciitis. Man kan betragte foden langsgående sner og akillessenen og som en enhed.

Når fodens langsgående sener mangler elasticitet bliver de ligesom for korte og kan hermed generere et smertegivende træk i akillessenen.

Igennem MEDICOVI-sålernes vandtrykbølgeterapien øges elasticiteten i foden sener, hvilket samme med støddæmpningen og de dynamisk smertelindrende trykaflastning af hælen aflaster og ofte fjerner akillesseneproblemet.

Komfort - Øget aktivitetsniveau

Komfort er en meget vigtig faktor, i det har man smerter ved at gå eller løbe vil smerterne automatisk nedsætte aktivitetsniveauet. Igennem MEDICOVI-sålernes dynamiske smertelindrende trykaflastning og konstant vandtrykbølgeterapi opnået en meget stor komfort, der automatisk vil øge aktivitetsniveauet. Herved opnås både en større arbejdsglæde og beskæftigelsesgrad og samtidig en større livskvalitet.

Produkter

Hælspore Plantar fasciitis

Twin - Heels

Twin - Heels

MEDICOVI-Twin-heels er den mest benyttede sål for hælspore, plantar fasciitis og aflastning af hæl, ankel, knæ, hofte og ryg.

T40

T40

MEDICOVI-T40 er egnet for større forfodsproblemer og en bred fod. Sålen giver aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

T45

Meget stor komfort
T45

MEDICOVI-T45 er egnet for meget store forfodsballeproblemer og en bred fod. Sålen giver en meget kraftig aflastning af hæl, knæ, hofte og ryg.

A40

A40

Den sensoriske vandfyldte trykbølgemassagesål. Den mest anvendte arbejdssål.